Gode råd på foto dagen

Påklædning er med til at skabe billeder. Hvor meget du ønsker at gå op i det er dit eget valg, men herunder har jeg samlet nogle gode råd til tøj valg som vil være med til at give gode og afstemte billeder.
Enkelt personer 
Med kun en person på billedet har du mulighed for at vælge dit eget look. Tænk på lokation og omgivelser og find farver der komplimenterer dette. Hos mig er det altid udendørs, så tænk på hvordan årets farver er lige nu, har du selv valgt lokation så tænk på de omgivelser, bygninger mv. der er på stedet.
Flere personer
Når der der er flere på billedet er det en fordel at man har afstemt tøjvalg. Som grundregel kommer det mest rolig billede ved at undgå striber, logo og tryk på tøjet, simple mønstre som ofte er i strik og tøj med tekstur fungerer super godt. Da lokationen hos mig altid udenfor i naturen kan i med fordel vælge tøj med afdæmpede farver og gerne jordtoner da disse altid komplimenterer naturen fantastisk godt.
Tænk på vejret
På billederne undgår jeg som udgangspunkt overtøj, men ha det med og brug det imellem fotograferingen, er det koldt kan du med fordel tænke på beklædning under det ydre tøjlag. Hav gerne paraply og andet der kan syntes nødvendigt på dagen


Back to Top